Revoled in actie

Revoled

Artikelnummer: GE-2010.02
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Revoled huren voor jouw feest?

Geef je binnenkort een feest? Wil je wat extra sfeer maken door special effects met licht toe te voegen? Dan is een revoled huren de makkelijkste oplossing. De Revoled set bestaat uit 1 LED lamp en 1 statief. Je plaatsts deze led verlichting dus eenvoudig op jouw feest en kunt al snel genieten van een schitterend kleurenspektakel.

Hoe werkt de revoled?

Doormiddel van het gebruik van LED lampjes in de revoled is de lichtopbrengst gelijk aan 250 Watt. De kleuren die geproduceerd kunnen worden zijn: groen, blauw, rood en wit. Deze revoled set kan zelfstandig een programma draaien of met een sturingspaneel aangestuurd worden. Zo kun je de lichteffecten afstemmen op je muziekkeuze. Dankzij de revoled lijkt jouw dancefeest al snel op de show van een heuse DJ.

Maak je feest bijzonder!

Elk feestje heeft muziek. Maar hoe zorg je er dan voor dat jouw feest uniek is? In het assortiment van Withagen-attractieverhuur vind je enkele leuke apparaten die je kunt huren om jouw feest een knalfeest te maken. Huur bijvoorbeeld een bellenblaas machine voor extra bubbels of bekijk iedereen in een ander licht met een blacklight lamp. Eenvoudig af te halen in Bergen op Zoom.
Specificaties

Extra informatie

Spanning in volt 230 volt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.