Reuze glijbaan

Artikelnummer: SK-2017.01
€ 215,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 215,00
Omschrijving

Een enorme glijbaan voor enorm veel plezier!

In een speeltuin is de glijbaan vaak een van de meest populaire speeltoestellen bij kinderen, dus met onze enorme opblaasbare glijbaan kan hun pret niet op. Alle kinderen houden ervan om van een glijbaan naar beneden te glijden. Maar de rit omlaag is vaak heel kort. Met deze reuze glijbaan kun je wat langer genieten van de glijpret. Bovendien kun je met 2 personen tegelijk glijden! Wie is het snelst beneden?

Kan ik veilig de opblaasbare glijbaan huren?

Deze attractie is volledig veilig en door ons getest. De attractie beschikt, zoals al onze attracties over een keurmerk. De opblaasbare glijbaan heeft een brede strook aan het einde om tot stilstand te komen. Je glijdt dus niet zomaar van de glijbaan af! Bovendien zijn de randen aan de zijkanten hoog en is de bovenkant volledig overdekt zodat kinderen niet van het kussen af kunnen vallen.

Meer glijpret bij Withagen-attractieverhuur!

Kun je geen genoeg krijgen van glijden en opblaasbare glijbanen? Veel van onze springkussens en stormbanen hebben een helling waar je vanaf kunt glijden. Maar vooral het schansglijden en de mega glijbaan zijn kussens die zorgen voor heel veel glijplezier.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 900
Breedte in cm 550
Hoogte in cm 600
Spanning in volt 1x 2000 watt + 1 x1500 watt
Vermogen in watt 230 volt
Vervoer
Handleiding