Ratten meppen

Artikelnummer: OS-2007.40
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Ratten meppen huren

Niemand wil natuurlijk ratten op zijn feest of evenement hebben. Maar met het oud-Hollandse spel ratten meppen zorgen de ratten juist voor extra plezier op jouw evenement! Laat bezoekers het spel spelen of daag je vrienden uit voor een potje en toon ze hoe goed jouw reactievermogen is. Dit leuke spel is geschikt voor jong en oud dus ook ideaal op een familiefeest.

Hoe moet je ratten meppen?

Ratten meppen is een spel dat je met 2 personen speelt. Een persoon is de rat en de andere persoon is de mepper. Plaats in de rattenglijbaan een rat en laat hem los. Degene die de mepper vast heeft probeert de rat op zijn lijf te meppen. Je kan alleen punten behalen als je de ratten op hun lijf mept. Daarnaast is het spelersveld in verschillende punten verdeeld. Hoe sneller je de rat mept hoe meer punten je haalt!

Huur een spellenpakket

Ben je op zoek naar leuke oud-Hollandse spellen om met een groep kinderen te spelen? Je kunt eenvoudig losse spellen huren bij Withagen-attractieverhuur maar wil je extra voordelig huren en een groot aanbod aan oud-Hollandse spellen op je evenemnent dan hebben wij ook speciale voordeelpakketten. Je vindt ze in de prijslijst op de laatste pagina's.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 125
Breedte in cm 15
Hoogte in cm 123
Afmeting transport L x B x H 135 x 24 x 8 cm
Transport Gewicht (Kg) 2 kg
Vervoer
Handleiding