Professionele stelten

Artikelnummer: KK-2009.04
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Krijg een groeispurt!

Altijd last van mensen voor je die langer zijn? Kun je niet over de massa heen kijken? Altijd al langer willen zijn zodat mensen je zien staan? Dan is er een oplossing: Stelten huren! Met deze stelten krijg je een enorme groeispurt in enkele seconden en voel je je een heuse reus!

Zet de boel op stelten

Het leukste aan deze professionele stelten is natuurlijk dat je er mensen mee kunt foppen. Met deze stelten kun je gemakkelijk boven alle mensen uit komen en bijvoorbeeld vanuit de hoogte mensen verrassen. Het leuke hiervan is dat je een extra lange broek hebt, zodat het niet opvalt dat je op stelten loopt. Voor de mensen die naar je kijken ben je gewoon erg lang! De stelten passen bij elke schoenmaat. Het maximaal toelaatbare gewicht is 105 kg. Trek de professionele stelten aan en je kunt er zo op lopen!

Allerlei circusacts!

Op stelten lopen is een act voor echte acrobaten. Net als bij clowns denk je dan natuurlijk onmiddelijk aan het circus. Maar wil je naast het lopen op stelten er een echt circus van maken dan heb je natuurlijk een circus tent nodig. En als je dorst krijgt drink je natuurlijk uit de limo clown.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 14 jaar
Leeftijd tot 65 jaar
Lengte in cm 28
Hoogte in cm 100
Transport Gewicht (Kg) 6,7 kg per paar
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.