Prikkabel

Artikelnummer: EL-2006.03
€ 15,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 15,00

Totaal exclusief BTW

€ 15,00
Omschrijving

Feestverlichting huren

Als je een feestje geeft en het wordt later en later dan kun je met deze prikkabel het feest een nieuwe boost geven. Zet de lampen aan en geniet van het resultaat. Deze gekleurde prikkabel LED lampen geven een prachtig sfeer, zijn waterdicht en natuurlijk energiebesparend.

Prikkabel huren

Je huurt deze prikkabel bij Withagen-attractieverhuur inclusief gekleurde LED lampen. Uitstekend voor op je bruiloft, festival, tuinfeest en bedrijfsevenement. Hang de prikkabel op en steek de stekker in het stopcontact. Echt plug and play. Ook kun je de prikkabel voor feest- of kerstverlichting gebuiken. Met een totale lengte van 25,60 m is deze prikkabel ideaal voor al uw feest-kerst verlichting. De lengte van stekker tot eerste fitting is 9 m. De 15 watts- lampjes zijn bijgeleverd in de kleuren; rood; geel; blauw; groen en oranje. Totaal 20 fittingen, die 70 cm van elkaar zitten.

Marktkraam verlichten?

Ben je niet aan het feesten maar sta je op een beurs of braderie en wil je opvallen? Zorg dan met dat je ook in het donker iedereen jouw spullen in een feestelijk schijnsel kan tonen aan klanten. Vrolijke klanten kopen eerder!
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 2500
Breedte in cm 10
Hoogte in cm 10
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 60 x 50 x 15 cm
Transport Gewicht (Kg) 4,1 kg
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.