Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 19

Poffertjesplaat / gas 70 dops

Artikelnummer: LT-2012.01
€ 70,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

Gasfles voor Poffertjesplaat

x € 32,50

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 70,00
Omschrijving

Maak de lekkerste poffertjes!

Elk kind heeft wel eens poffertjes gegeten. De mini pannenkoekjes die met poedersuiker bedekt zijn zijn een echte lekkernij. Vaak kom je ze tegen op een braderie of rommelmarkt. Maar het lekkerst zijn natuurlijk de poffertjes die je zelf maakt, precies zoals jij wilt! Maak dus je eigen poffertjes met deze 70 dops gas poffertjesplaat.

Waarom de poffertjesplaat huren?

Als je een feest of evenement organiseert wil je natuurlijk ook zorgen voor een heerlijke lekkernij. En poffertjes zijn makkelijk te maken en niet duur! Doordat deze professionele poffertjesplaat op gas bakt zijn de poffertjes ook razendsnel klaar. Onder het onderstel van de poffertjesplaat zitten afneembare poten zodat deze ook gemakkelijk op een marktkraam of een tafel geplaatst kan worden. De poffertjesplaat kan uiteraard met gas geleverd worden. Deze dient dan wel apart besteld te worden.

Smikkelen en smullen...

Niet alleen met de poffertjesplaat kun je gasten van een lekkere traktatie voorzien, in ons assortiment hebben wij vanalles voor de lekkere trek. Van limo clown tot complete oliebollenkraam. Zo hoeven de gasten of bezoekers niet naar huis omdat ze honger of dorst hebben maar blijven ze gezellig op het evenement!
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 70
Breedte in cm 56
Hoogte in cm 83
Diameter in cm 66
Vermogen in watt Propaangas
Afmeting transport L x B x H 70 x 56 x 83 cm
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.