Poffertjesplaat 50 dops

Artikelnummer: LT-2008.01
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Lekker smullen

Wat is er nu lekkerder dan een portie poffertjes met poedersuiker? Poffertjes zijn een ideale snack voor op evenementen. Ze zijn snel te maken, niet al te duur en het allerbelangrijkste: ze smaken overheerlijk! Als u aan het bakken bent zullen mensen van veraf op de lekkere poffertjeslucht afkomen. Daarmee zijn poffertjes niet alleen een goede manier om de lekkere trek te stillen van uw gasten maar ook een heuse publiekstrekker.

Zelf bakken

U kunt natuurlijk een professionele poffertjeskraam op uw evenement neerzetten maar voor een klein tot middelgroot evenement is dit vaak een te grote aanslag op het budget. En dat terwijl u zelf ook eenvoudig ambachtelijke poffertjes kunt serveren met deze 50 dops poffertjesplaat. Als u de poffertjesplaat 50 dops huurt en zelf zorgt voor een lekker beslag zullen uw gasten snel smikkelen van de lekkerste zoetigheden. Bij onze poffertjesplaat zit ook gelijk een dispenser bij zodat u niet hoeft te knoeien bij het vullen van de dopjes op de plaat.

Voor iedereen wat wils

Voor wie van poffertjes houdt is een 50 of 70 dops poffertjesplaat natuurlijk ideaal. Maar ook voor andere lekkernijen kun je in ons assortiment een keuze maken. Draai je eigen suikerspinnen of bak je eigen popcorn. En als je veel mensen met lekkere trek verwacht kun je ze verwennen door een complete oliebollenkraam te plaatsen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 14 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 53
Breedte in cm 22
Hoogte in cm 19
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 2200 watt
Afmeting transport L x B x H 53 x 22 x 19 cm
Transport Gewicht (Kg) 22,5 kg
Vervoer
Handleiding