Podium delen per stuk

Artikelnummer: DI-2009.03
€ 17,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 17,00
Omschrijving

Podium nodig? Huur podiumdelen per stuk

Ben je op zoek naar een mooi podium om te huren? Dan ben je bij withagen-attractieverhuur aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar losse podiumdelen om te huren, omdat je een voorstelling gaat geven zoals een theatershow of een dansvoorstelling, of voor een evenement op een beurs, party of een andere gelegenheid,wij hebben voor jou het juiste podium dat bij jou past. Ook kun je ervoor kiezen een compleet podium door ons te laten opbouwen.

Hoe gaat dat in zijn werk, podiumdelen huren?

Podiumdelen huren gaat per stuk. Een podium bestaat dus uit meerdere gedeeltes. Je kunt dus meerdere podiumdelen huren als je een groot podium wilt. Op deze manier kun je elke gewenste afmeting en vorm bereiken. Bedenk dat als je een podium gaat huren, er ook extra’s mogelijk zijn zoals het eventueel huren van podiumrokken of tapijtdelen voor op het podium. Podium rokken zijn de mooie stoffen ‘gordijntjes’ die van de rand van het podium tot de vloer reiken, zodat het gat onder het podium netjes afgewerkt wordt. Hier kun je vervolgens spullen kwijt zoals apparatuur en dergelijke. Denk ook aan een trap aan de voorkant, zijkant en/of achterkant van het podium, deze huur je er vaak los bij door een lager podiumdeel naast het eigenlijke podium te zetten. De mobiele podiumdelen kun je door middel van een speciaal systeem simpel in verschillende hoogtes verstellen op de volgende hoogtes: 40 - 60 - 80 en 100 cm. 1 Podiumdeel is ook heel goed te gebruiken als dansblok. Heel leuk om midden in een zaal te zetten en er iemand op te laten dansen om het publiek te vermaken.

Feest of voorstelling?

Maak je er een echt feestje van en wil jij het podium op om je disco moves te laten zien? Met de spiegelbol stap je stralens op het podium voor een dans. Maar gebruik je het podium voor bijvoorbeeld een goochelshow, dan wil je misschien wel een rookmachine huren. Withagen-attractieverhuur heeft alles voor jouw feestje!
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 200
Breedte in cm 100
Hoogte in cm 100
Afmeting transport L x B x H 2 m x 1 x 20 cm
Transport Gewicht (Kg) 68 kg
Vervoer
Handleiding