Podium delen per stuk

Podium delen per stuk

Excl. BTW al vanaf 17,00

Artikelnummer: DI-2009.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Podium nodig? Huur podiumdelen per stuk

Ben je op zoek naar een mooi podium om te huren? Dan ben je bij withagen-attractieverhuur aan het juiste adres. Of je nou op zoek bent naar losse podiumdelen om te huren, omdat je een voorstelling gaat geven zoals een theatershow of een dansvoorstelling, of voor een evenement op een beurs, party of een andere gelegenheid,wij hebben voor jou het juiste podium dat bij jou past. Ook kun je ervoor kiezen een compleet podium door ons te laten opbouwen.

Hoe gaat dat in zijn werk, podiumdelen huren?

Podiumdelen huren gaat per stuk. Een podium bestaat dus uit meerdere gedeeltes. Je kunt dus meerdere podiumdelen huren als je een groot podium wilt. Op deze manier kun je elke gewenste afmeting en vorm bereiken. Bedenk dat als je een podium gaat huren, er ook extra’s mogelijk zijn zoals het eventueel huren van podiumrokken of tapijtdelen voor op het podium. Podium rokken zijn de mooie stoffen ‘gordijntjes’ die van de rand van het podium tot de vloer reiken, zodat het gat onder het podium netjes afgewerkt wordt. Hier kun je vervolgens spullen kwijt zoals apparatuur en dergelijke. Denk ook aan een trap aan de voorkant, zijkant en/of achterkant van het podium, deze huur je er vaak los bij door een lager podiumdeel naast het eigenlijke podium te zetten. De mobiele podiumdelen kun je door middel van een speciaal systeem simpel in verschillende hoogtes verstellen op de volgende hoogtes: 40 – 60 – 80 en 100 cm. 1 Podiumdeel is ook heel goed te gebruiken als dansblok. Heel leuk om midden in een zaal te zetten en er iemand op te laten dansen om het publiek te vermaken.

Feest of voorstelling?

Maak je er een echt feestje van en wil jij het podium op om je disco moves te laten zien? Met de spiegelbol stap je stralens op het podium voor een dans. Maar gebruik je het podium voor bijvoorbeeld een goochelshow, dan wil je misschien wel een rookmachine huren. Withagen-attractieverhuur heeft alles voor jouw feestje!

Extra informatie

Lengte in cm

200

Breedte in cm

100

Hoogte in cm

100

Afmeting transport L x B x H

2 m x 1 x 20 cm

Transport Gewicht

68 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Download de handleiding
Extra blower 2000 watt per dagGrondboor 70 mm