Piramidetent 3 x 5 meter

Artikelnummer: TE-2015.08
€ 250,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 250,00
Omschrijving

Piramidetent of niet?

Deze taupekleurige piramidetent is 3 meter diep en wel 5 meter breed. Zo past hij ook op plaatsen die niet vierkant zijn. Maar zoals je misschien al is opgevallen heeft deze tent geen duidelijke punt. De constructie is hetzelfde als bij de overige piramidetenten alleen het dak alleen het is wat breder. Bij regen valt het water er evengoed af.

Piramidetent indoor en outdoor

De piramidetent 3 x 5 meter kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Aan de tent kunnen houders worden bevestigd om een spandoek of banner aan op te hangen. Zo kunt u de piramidetent naast praktisch hulpmiddel omtoveren tot een heuse blikvanger. Of plaats meerdere tenten naast elkaar en voorzie elke tent van een eigen banner. Ideaal voor beurzen, open dagen of goede doelen.

Extra opties bij de piramidetent

Niet alleen huur je bij Withagen-attractieverhuur een stevige tent met chique uitstraling, ook kunnen we de tent voorzien allerlei extra's. Denk bijvoorbeeld verlichting met een mooie kroonluchter, (sta)tafels of een terrasheater. Kijkt gerust eens op de site of informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag om van jouw evenement een groot succes te maken.
Specificaties

Extra informatie

Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.