Piramidetent 2 x 3 meter

Artikelnummer: TE-2015.03
€ 180,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 175,00

Totaal exclusief BTW

€ 180,00
Omschrijving

Een kleine piramidetent

Dit is de kleinste tent uit ons assortiment piramidetenten. De piramidetent 2 x 3 meter heeft net als onze andere piramidetenten ook een taupe kleur. Dit maakt deze kleine tent net wat exclusiever dan de witte partytenten die je meestal ziet. De tent is door zijn afmeting zelfs geschikt voor een kleine achtertuin.

Meerdere piramidetenten huren

De piramidetent 2 x 3 meter kan gekoppeld worden aan andere tenten. De tent waar deze aan gekoppeld wordt hoeft niet dezelfde maat te hebben. Hierdoor is het mogelijk om verschillende vormen te maken door te werken met gekoppelde tenten. Het is zelfs mogelijk een banner op de tent te plaatsen met behulp van speciale houders. Dankzij de piramidetenten van Withagen-attractieverhuur kun je op elk evenement zorgen voor een overdekte locatie.

Withagen-attractieverhuur regelt alles

Wanneer je een feest organiseert moet je vaak veel regelen. Vaak is er weinig tijd en moet er veel gedaan worden. Wanneer je huurt bij Withagen-attractieverhuur denken wij met je mee. Medewerkers van ons zetten voor jou de tent helemaal klaar. Zo is de tent volledig opgebouw terwijl jij jezelf met andere zaken kunt bezig houden. En wil je een banner of kroonluchter toevoegen aan je tent dan kan dit uiteraard ook. Withagen-attractieverhuur maakt jouw droomevenement werkelijkheid.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 200
Breedte in cm 300
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.