Panna boarding 3 velden

Artikelnummer: VB-2008.01
€ 150,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 150,00
Omschrijving

Pannaveld of voetbalveld?

Een "panna" is een beweging, waarbij één voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door schiet. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat de speler die de panna maakt zelf balbezit houdt na zijn beweging. Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal die op een klein veldje gespeeld wordt. Teams van 2 spelers proberen de tegenstanders af te troeven door middel van behendige voetbaltrucs. Het draait hierbij meer om de show dan om doelpunten. Het leuke aan dit opblaasbare pannaveld is dat er drie velden naast elkaar liggen zodat je maximaal met 12 personen tegelijk panna kan spelen.

Reclame

Het is voor een vereniging altijd moeilijk om geld vrij te maken voor grote activiteiten. Wij bieden met de panna boarding hier een oplossing voor. Aan de binnenkant van het pannaveld zit klittenband, zodat u daar spandoeken kunt hangen van sponsoren. Zo hoeft het u niet veel te kosten en kan het zelfs geld opbrengen voor de club. Bovendien ziet het het natuurlijk leuk uit als er in de pannaboarding sponsoren te zien zijn en het net lijkt alsof de spelers in een groot voetbalstadion voetballen.

De leukste voetbalattracties

Denk jij na een potje voetbal in de panna boarding dat je de skills hebt van Touzani? Daag dan je vrienden uit voor een toernooi in de pannakooi of ga helemaal los bij een potje paaltjesvoetbal. Hier komen de behendigheid en snelheid van het straatvoetbal goed van pas.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1520
Breedte in cm 760
Hoogte in cm 80
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 70 x 50 cm
Transport Gewicht (Kg) 100 kg
Vervoer
Handleiding