Paashazenpak bruin

Artikelnummer: KK-2009.03
€ 30,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 30,00
Omschrijving

Verras de kinderen

Wil je met Pasen de kinderen verrassen? Dat kan met dit mooie zachte paashaaspak. Je bent heel snel omgetoverd tot een echte paashaas en kinderen zullen graag een handje komen geven. Omdat dit paashazenpak geen masker heeft is het voor kinderen een minder eng kostuum voor Pasen. En met schmink kun je jezelf omtoveren tot volledige paashaas.

Deel eitjes uit tijdens het shoppen

Huur het paashazenpak om winkelend publiek te verassen als heuse paashaas. Omdat de handen zijn vrijgelaten kun je gemakkelijk folders of eitjes uitdelen terwijl je tussen het publiek loopt. Verkleed als paashaas zal je het publiek zeker een lach op het gezicht toveren en de aandacht op je vestigen. Shoppen wordt leuker als er een paashaas eitjes uitdeelt!

Maak pasen compleet

Speciaal voor pasen vind je bij Withagen-attractieverhuur de leukste paasartikelen en ballondecoratie. Niet alleen kun je bij ons een prachtige paashaas huren en deze Knabbel laten zorgen voor de paassfeer je kunt ook kiezen voor ballondecoratie ter aankleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige ballonnen paashaas om in of voor een winkel te plaatsen?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 14 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.