Paardrennen

Artikelnummer: OS-2007.05
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Paardrennen op tafel?

Een paardenrace is een spannend evenement. En omdat paarderennen altijd spannend zijn trekken ze ook veel bezoekers. Wat denk je er van om jouw bezoekers ook te vermaken met paardrennen? Met het paardrennen spel kun je op tafel de spanning van een echte race hebben. En belangrijker, je kunt het zelf spelen tegen je vrienden.

Hoe speel je paardrennen?

Dit spel kun je met 2 tot 6 spelers spelen. Om te beginnen worden de paarden verdeeld, door te gooien met een dobbelsteen. Daarna wordt er om de beurt met beide dobbelstenen gegooid. Het aantal ogen geeft aan welke paarden verplaats mogen worden. Bijv. er wordt een 2 en een 6 gegooid dan gaan paard 2 en 6 vooruit. Wordt er dubbel gegooid dan gaat dat paard 2 vakken vooruit. De kans is dus groot dat diegene die gooit het paard van een ander naar voren speelt. Wie het eerste zijn paard binnen heeft is de winnaar.

Huur de leukste oud-Hollandse spellen

Oud-Hollandse spellen zijn nog altijd enorm leuk om de sfeer op een feest of evenement geweldig te laten zijn. Met spellen als muizenmeppen of ringwerpen zullen alle kinderen op jouw buurtfeest of open dag zich prima vermaken. En jijzelf vast ook!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 80
Breedte in cm 60
Hoogte in cm 10
Afmeting transport L x B x H 80 x 60 x 8 cm
Transport Gewicht (Kg) 5,80 kg
Vervoer
Handleiding