Paardenrace met berg

Artikelnummer: OS-2007.61
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Paardenrace in het klein

Een paardenrace is altijd een spannend spektakel. De paarden draven in volle vaart over een parcours terwijl hun jockey ze aanspoort nog harder te gaan. Vaak worden er ook weddenschappen afgesloten op deze paardenraces. Omdat een paardenrace niet overal kan worden gehouden zie je op kermissen vaak een gokspel in de vorm van een paardenrace. Bij de paardenrace met berg van Withagen-attractieverhuur wordt er niet gegokt maar staat het plezier voorop.

Hoe werkt de paardenrace?

Bij dit paardenrace spel moet het paard een heel parcours afleggen en over de berg rennen. De paardenrace is een echt precisiespel. Door het elastiek achteruit te trekken en langzaam omhoog te brengen onder het paardje loopt het paard over het parcours. Door een tijdslimiet te stellen om het parcour af te leggen, wordt het extra spannend. Ben jij de snelste met jouw paard, dan ben je de winnaar van het paarden race spel.

Een paardenrace huren

In ons assortiment oud-Hollandse spellen vind je naast de paardenrace met berg nog meer uitdagende spellen. Misschien vind je ook de gewone paardenrace een erg leuk spel. Of ga je liever aan de slag met het spel kegelen op een schuine helling op de speciale kegelbak. Voor iederen, jong en oud, is er wel een leuk spel dat je nog niet eerder gespeeld hebt in het assortiment te vinden. Welk spel ga jij huren voor jou evenement?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 182
Breedte in cm 15
Hoogte in cm 7
Afmeting transport L x B x H 182 x 15 x 7 cm
Transport Gewicht (Kg) 3 kg
Vervoer
Handleiding