opblaasbaar tennis racket spel

Artikelnummer: FS-2013.01
€ 125,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 125,00
Omschrijving

Een sportieve blikvanger

Dit opblaasbare tennisracket is niet alleen een leuk spel, het is ook een blikvanger op menig evenement! Door zijn afmeting en vrolijke kleuren valt het opblaasbaar tennisracket spel al van veraf op! Bovendien zal iedereen nieuwsgierig worden naar hoe zo'n groot tennisracket gebruikt gaat worden. Het opblaasbaar tennisracket spel huren is natuurlijk ideaal voor wie een evenement heeft op een tennisvereniging maar ook op een sportdag of bedrijfsuitje zorgt dit racketspel voor veel plezier!

Speel verschillende varianten!

Het leuke aan dit opblaasbare tennisracket spel is dat het 2 spel varianten kent. Bij de eenvoudige variant moet men de bal door een groot gat slaan. Dit is natuurlijk een variant die uitermate geschikt is om mensen met tennis kennis te leren maken of voor de (beginnende) jeugdspelers. Er is ook een moeilijkere spelvariant waarbij een kleed met verschillende gaten in het racket wordt gehangen. Elk gat levert een verschillend aantal punten op. Weet jij de meeste punten te verdienen?

Sporten wordt fun met Withagen

In beweging blijven is goed voor iedereen en sporten is natuurlijk de beste methode. Maar dankzij Withagen-attractieverhuur is sporten nog leuker! Elke sport wordt een leuk spel met onze unieke varianten. Wat dacht je van voetbaldarten of de sportieve variant op vier op een rij ?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 99 jaar
Lengte in cm 510
Breedte in cm 90
Hoogte in cm 370
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Vervoer
Handleiding