opblaasbaar darten / schiet schijf

Artikelnummer: VB-2008.03
€ 75,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 75,00
Omschrijving

2 spellen voor de prijs van 1

Met het opblaasbaar darten / schietschijf huur je 2 spellen voor de prijs van 1. Deze opblaasbare attractie heeft 2 zijden met elk een eigen spel. Met de gebruikshandleiding zet je het speeltoestel eenvoudig op en met de touwen en haringen kan dit op bijna elke locatie! Dubbel zo veel plezier voor hetzelfde geld!

De schietschijf

Aan de ene kant staat een bord met gaten met verschillende waarden. Wie beheerst de techniek van het schieten het best? Probeer zoveel mogelijk punten te vergaren door de bal in de gaten op de schietschijf te schieten. Gooien kan natuurlijk ook. Wie verzamelt de meesten punten? Je kunt vanaf verschillende afstanden op de schietschijf mikken om het moeilijker of makkelijker te maken.

Het opblaasbare dartbord

Darten is inmiddels een heel populaire sport in Nederland geworden. Dankzij de successen van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen doen we al jaren mee aan de top van de dartsport. Maar pijltjes gooien op zo'n klein bord valt niet mee. Daarom hebben wij een mega opblaasbaar dartbord in ons verhuurassortiment. Een leuk spel voor jong en oud waarin je darts met klittenband op het bord moet gooien. Scoor jij 180 punten?

De leukste spellen!

Spellen huren doe je natuurlijk bij Withagen-attractieverhuur. Voor een originele twist aan bekende spellen en sporten ben je bij ons aan het juiste adres. Van voetbalattracties tot een enorm tennisracketspel, je kunt het huren bij ons.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 300
Breedte in cm 75
Hoogte in cm 350
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 60 x 60 cm
Transport Gewicht (Kg) 44 kg
Vervoer
Handleiding