Op en Neer

Artikelnummer: OS-2007.26
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Op en neer met de knikker

Op en neer is een knikkerspel, uniek in zijn soort. Plaats een knikker op de middelste beweegbare spelersplank op de rode stip. De middenplank is het speelveld. Op dit plankje zit een klein doolhofje. Door dit op en neer te bewegen kun je de knikker omhoog krijgen. Valt de knikker van het op en neer spel, dan komt de knikker in een punten goot. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je scoort.

Spellen huren voor jouw evenement

Je hoeft niet altijd springkussens of grote attracties neer te zetten om een evenement leuk te maken voor kinderen. Met oud-Hollandse spellen kunnen jong en oud zich ook prima vermaken. Bovendien zijn deze spellen makkelijk op te zetten en kun je ze overal spelen. Dus bij slecht weer kun je ze binnen spelen maar je kunt oud-Hollandse spellen ook prima in de zon spelen of in de achtertuin tijdens een kinderfeestje.

Voordelig spellen huren

Op en neer is natuurlijk een erg leuk spel dat voor veel kinderen een compleet nieuwe ervaring is. Maar het wordt nog veel leuker als kinderen meer spellen spelen kunnen. Je kunt bijvoorbeeld ook < title="Koppensnellers" href="/koppensnellers.html">koppensnellers of plinko huren om totaal verschillende spellen te spelen. Je kunt bij Withagen-attractieverhuur ook een spellenpakket huren. Daarmee huur je een hele stapel spellen tegen een extra scherpe prijs. Welk spel vind jij het leukste?
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 65
Breedte in cm 32
Hoogte in cm 6
Afmeting transport L x B x H 65 x 32 x 6 cm
Transport Gewicht (Kg) 2,7 kg
Vervoer
Handleiding