Oliebollenkraam

Artikelnummer: LT-2007.03
€ 0,00

Totaal exclusief BTW

€ 0,00
Omschrijving

De lekkerste oliebollen

Zeker in de laatste maanden van het jaar zie je ze overal: Oliebollenkramen. Maar ook op evenementen en kermissen trekt een oliebollenkraam heel wat klanten. Oliebollen zijn nu eenmaal verschrikkelijk lekker en horen met de feestdagen zeker tot de meest populaire hapjes! Zelf oliebollen bakken is een enorme klus voor grote groepen en bovendien ruikt het hele gebouw dan naar oliebollen. Met een oliebollenkraam kun je de lekkerste oliebollen aanbieden zonder probleem.

Complete oliebollenkraam

Deze nostalgische oliebollenkraam kun je inhuren om tijdens jouw feest/evenement gasten te trakteren op heerlijke olie- of krentenbollen. Dit kan op uitkoopbasis. Wij werken hierbij met een staffelprijs van 500, beginnend vanaf 500 stuks. Het is mogelijk om het assortiment met extra luxe bollen uit te breiden. Dit gaat vanaf 100 stuks gemengd (appel-, berliner-, bananen-, kersen-, ananas-, rumrozijnenbollen). Zo weet je zeker dat alle aanwezigen iets naar hun keuze kunnen eten. Het is ook mogelijk dat wij de oliebollen verkopen tegen een lager, gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden om van je feest of evenement een heerlijke belevenis te maken.

Zelf eten serveren?

Voor niet al te grote groepen kun je natuurlijk prima zelf iets aanbieden voor de lekkere trek. Deel met warm weer ijsjes uit met de ijsco kar of bak poffertjes op de poffertjesplaat.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 900
Breedte in cm 400
Hoogte in cm 380
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.