Oliebollenkraam

Oliebollenkraam

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: LT-2007.03S Categorie:

De lekkerste oliebollen

Zeker in de laatste maanden van het jaar zie je ze overal: Oliebollenkramen. Maar ook op evenementen en kermissen trekt een oliebollenkraam heel wat klanten. Oliebollen zijn nu eenmaal verschrikkelijk lekker en horen met de feestdagen zeker tot de meest populaire hapjes! Zelf oliebollen bakken is een enorme klus voor grote groepen en bovendien ruikt het hele gebouw dan naar oliebollen. Met een oliebollenkraam kun je de lekkerste oliebollen aanbieden zonder probleem.

Complete oliebollenkraam

Deze nostalgische oliebollenkraam kun je inhuren om tijdens jouw feest/evenement gasten te trakteren op heerlijke olie- of krentenbollen. Dit kan op uitkoopbasis. Wij werken hierbij met een staffelprijs van 500, beginnend vanaf 500 stuks. Het is mogelijk om het assortiment met extra luxe bollen uit te breiden. Dit gaat vanaf 100 stuks gemengd (appel-, berliner-, bananen-, kersen-, ananas-, rumrozijnenbollen). Zo weet je zeker dat alle aanwezigen iets naar hun keuze kunnen eten. Het is ook mogelijk dat wij de oliebollen verkopen tegen een lager, gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden om van je feest of evenement een heerlijke belevenis te maken.

Zelf eten serveren?

Voor niet al te grote groepen kun je natuurlijk prima zelf iets aanbieden voor de lekkere trek. Deel met warm weer ijsjes uit met de ijsco kar of bak poffertjes op de poffertjesplaat.

Extra informatie

Lengte in cm

900

Breedte in cm

400

Hoogte in cm

380

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Limo-clownPoffertjesplaat 50 dops