Muizenmeppen

Muizenmeppen

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: OS-2007.18 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Last van muizen? Mep erop!

Muizenmeppen is een diervriendelijker spel dan de naam doet vermoeden. Je speelt het spel niet met een echte muis maar met een speelgoedmuis. Muizenmeppen is een spel dat je met 2 personen speelt. Een persoon speelt de muis de andere de muizenmepper. Uiteraard is het de bedoeling dat er bij het muizenmeppen huren geen gewonden vallen. Het spel is dan ook zo ontworpen dat je bij normaal gebruik alleen de muis kunt raken en geen andere personen.

Hoe speel je muizenmeppen?

Het spelletje muizenmeppen is snel opgezet en kan bijna overal worden gespeeld. Aan te raden is om het spel op een tafel te plaatsen zodat het slaan op de muis makkelijker is. Plaats in de muizenglijbaan een muis en laat hem los. Degene die de mepper vast heeft probeert de muis op zijn lijf te meppen. Je kan alleen punten behalen als je de muizen op hun lijf mept. Daarnaast is het spelersveld in verschillende punten verdeeld dus hoe sneller je reageert en slaat hoe meer punten je kunt halen.

Huur een spellenpakket

Bij Withagen-attractieverhuur vind je tal van spellen voor een leuke spelmiddag. Heb je geen zin om zelf een leuk spellenpakket samen te stellen en wil je graag een gevarieerd spellenpakket voor weinig geld? Kijk dan in onze prijslijst voor onze actuele spellenpakketten. Per pakket huur je minimaal 12 spellen. Gegarandeerd een leuke dag!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

95

Breedte in cm

32

Hoogte in cm

65

Afmeting transport L x B x H

95 x 32 x 65 cm

Transport Gewicht

4,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding