Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 19

Mobiele omroep geluidset op accu

Artikelnummer: GE-2013.04
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Mobiele accu luidspreker huren

De Skytec ST-030 mobiele accu luidspreker is in te zetten voor diverse toepassingen. Doordat de geluidset voorzien is van een accu kunt u deze mobiele luidspreker overal gebruiken. De mobiele omroep geluidset is handig voor bij evenementen, voor in scholen of bij verenigingen. U kunt uw SD- of MP3 met muziek aansluiten. Met een gewicht van 3.5 kg is de mobiele accu luidspreker overal mee naar toe te nemen. De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt!

Ook te gebruiken als omroepset

Om de omroepset te gebruiken voor presentaties of lezingen is de meegeleverde VHF handmicrofoon een onmisbaar onderdeel. Deze microfoon heeft een reikwijdte van circa 50 meter. Tevens is deze mobiele luidspreker voorzien van 3.5mm Aux-ingang, zodat u moeiteloos onder andere uw MP3-speler aan de geluidset kunt koppelen. Met een maximaal vermogen van 50W levert deze mobiele accu luidspreker een krachtig geluid, of u hem nu gebruikt om muziek af te spelen of als omroepinstallatie.

Reclame maken

Als u uw evenement of boodschap extra onder de aandacht wilt brengen wilt u dat veel mensen horen wat u te zeggen heeft. In plaats van een radio commercial kunt u de straat op gaan met de 12 volts omroepinstallatie op het dak van uw auto. Liever gewoon een muziekje afspelen? Dit kan door een geluidsset met cd-speler te huren.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 22
Breedte in cm 14
Hoogte in cm 31
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt accu 50Hz or 12Vdc
Transport Gewicht (Kg) 3,5 kg
Vervoer
Handleiding