Mini Springkussen

Artikelnummer: SP-2006.02
€ 35,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 35,00
Omschrijving

Organiseer het leukste kinderfeest!

Wat vinden kinderen nou leuker dan lekker rondspringen op een mini springkussen? Of het nu om een kinderfeestje of een braderie gaat; dit springkussen is gegarandeerd een hit! Het mini springkussen is gemakkelijk door 1 persoon op te zetten. Doordat het een klein springkussen is als het opgerold is past het met gemak in elke personenauto waardoor u het eenvoudig ophaalt bij ons magazijn in Bergen op Zoom. De naam mini springkussen zegt het al: dit is echt voor de allerkleinste kinderen tot 5 jaar.

Waar op te letten bij het huren van dit mini springkussen

Zorg te allen tijde dat tijdens het gebruik van het mini springkussen een volwassene een oogje in het zeil houdt. Dit kleine springkussen is echt voor de kleintjes tussen de 2 en 6 jaar. Oudere kindjes kunnen uiteraard mee springen, maar het plezier van de kleinere kinderen staat bij deze attractie centraal. 

Thema Springkussens

Naast dit mini springkussen hebben wij een uitgebreid assortiment aan thema springkussens. Wilt u een springkussen huren voor een meisje dan is het Barbie springkussen heel geschikt. Maar ook voor de jongens verhuren wij een super stoer Voetbal Springkussen. Met  deze springkussens kan je een themafeestje nog beter aankleden!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 3 jaar
Leeftijd tot 5 jaar
Lengte in cm 280
Breedte in cm 250
Hoogte in cm 230
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H 110 x 50 x 50 cm
Transport Gewicht (Kg) 36 kg
Vervoer
Handleiding