Mini Kop van Jut

Artikelnummer: OS-2007.38
€ 22,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

Mini Kop van jut 72 stuks extra klappers

x € 2,00

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 22,50
Omschrijving

Oud-Hollands krachtspel

De kop van jut is een bekende attractie op kermissen. Stoere mannen die hun kracht willen tonen en dames willen inpalmen. Of sterke vrouwen die met een klap op de kop van jut laten zien dat ze zeker niet onderdoen voor de mannen.De kop van jut is een geliefde attractie op veel evenementen maar meestal is deze toren hoog en past ze niet binnen.

Mini kop van jut huren

Gelukkig is er voor evenementen waarminder ruimte is de mini kop van jut. Onze mini kop van jut kun je zelfs op een tafel plaatsen. Zo kun je dit krachtspel ook spelen op school, thuis, op een verjaardagsfeestje of tijdens een buurtfeest. Sla met de hamer op de knop en probeer de kop van jut te laten knallen. Dit doe je door middel van een speciaal klappertje. Je kan zelf instellen hoe hard je moet slaan.

De leukste spellen huren

Wil je graag wat leuke spelletjes op jouw evenement of tijdens jouw toernooi? Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot aanbod oud-Hollandse spellen. Deze kun je laten bezorgen of zelf afhalen in Bergen op Zoom. Speel jij binnenkort ringen doorhalen of dansende bal? Bij ons vind je altijd een leuk spel dat geschikt is voor jouw evenement en voor alle leeftijden.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 45
Breedte in cm 20
Hoogte in cm 88
Spanning in volt Handmatig volt
Afmeting transport L x B x H 45 x 20 x 88 cm
Transport Gewicht (Kg) 7 kg
Vervoer
Handleiding