Mini Express kindertrein in actie

Mini Express kindertrein

Artikelnummer: A-2015.01
€ 565,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

x € 95,00

Totaal exclusief BTW

€ 565,00
Omschrijving

Wat is de Mini-Express kindertrein?

De Mini-Express kindertrein is de coolste mini trein van Nederland en België. Zowel kinderen als (groot) ouders kunnen mee voor een ritje. Doordat dit treintje op luchtbanden rijdt, kun je deze mini trein ook huren als je geen spoor ter beschikking hebt. De looks van de trein zullen dit echter niet verraden! Door de rook uit de schoorsteen en de draaiende wielen lijkt deze mini trein als twee druppels water op een echte stoomtrein; iets wat menig kinderhart doet kloppen!

Mini trein huren voor binnen?

De kindertrein wordt geheel elektrische aangedreven en stoot dus geen uitlaatgassen uit. Mede doordat er met een lage snelheid van 5 km per uur wordt gereden is het veilig om met dit treintje binnen te rijden. En door de goede wendbaarheid kan de Mini-Express kindertrein overal rijden! Bovendien is het treintje voorzien van een anti botsing systeem aan voorkant van de locomotief.

Een trein op maat

Deze prachtige elektrische mini trein is voorzien van allerlei extra's zoals: Een geluidsysteem met aansluiting voor MP3, een schoorsteen waar echte rook uit komt, bewegende wielen met treingeluiden, een digitale en een mechanische luchthoorn en LED lampen in de wagons. Speciaal voor jou kunnen wij de mini trein tevens aanpassen naar een bepaald thema. Zo kunt u er bijvoorbeeld een heuse kersttrein van maken. Bent u op zoek naar een pendeldienst voor een volwassener publiek kunt u kijken bij de Treinexpress voor 30 personen of zelfs voor 52 personen. Informeer naar de meerdaagse prijs.

Met zon- en feestdagen prijs op aanvraag.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 12 jaar
Lengte in cm 1020
Breedte in cm 105
Hoogte in cm 185
Spanning in volt 12 volt
Vermogen in watt oplader 230 volt
Afmeting transport L x B x H Draaicirkel van de trein is 5,5 meter
Transport Gewicht (Kg) Locomotief 750 kg 4 wagons totaal 470 kg
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.