Mini cars in actie

Mini cars

Artikelnummer: A-2015.02
€ 750,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Extra uren

Mini cars

x € 95,00

Totaal exclusief BTW

€ 750,00
Omschrijving

Mini Cars, Maxi Fun!

De mini cars is het perfecte vermaak voor iedereen die nog geen rijbewijs heeft maar wel lekker wil rijden. De jongste kinderen kunnen hier veilig achter het stuur kruipen en een paar rondjes rijden. De "botsauto's" rijden op botsautomuntjes. Zodra het muntje op is rolt de botsauto nog even door zodat je deze veilig kunt parkeren langs de kant. Net als de mini cars op de kermis zijn deze botsautootjes voorzien van een brede rubberen bumper die ervoor zorgt dat uw kind veilig kan rondrijden. Per ongeluk tegen elkaar of tegen de rand aanbotsen is dus niet zo erg!

Vanaf welke leeftijd mag je rijden?

Bij de mini cars kun je kiezen of je liever in een auto of op de motor rijdt. Voor de allerkleinsten kan bij de mini cars op de motoren ook een begeleider meerijden. Zo kunnen zelfs kinderen van 2 jaar al gebruik maken van deze kermisattractie.

Withagen heeft nog veel meer attracties!

Met zijn cars thema is de mini cars een prachtige blikvanger op elk evenement. Maar we hebben nog veel meer leuke attracties voor op een kermis of braderie. Heeft u bijvoorbeeld onze Bungee trampoline of zweefmolen al overwogen? Daarnaast kunt u ook kiezen voor het nostalgische thema door de mini cars te combineren met een nostalgische draaimolen of zweefmolen in jungle thema! Voor ieder event heeft Withagen-attractieverhuur het perfecte assortiment aan (kermis)attracties. Neem dus gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 14 jaar
Lengte in cm 650
Breedte in cm 1020
Hoogte in cm 300
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 16 ampère
Afmeting transport L x B x H 840 x 250 x 330 cm
Vervoer Niet zelf te vervoeren
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.