Mens erger je niet

Artikelnummer: SL-2007.16
€ 15,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 30,00

Totaal exclusief BTW

€ 15,00
Omschrijving

Mens erger je niet huren

Mens erger je niet staat bekend als een gezelschapsspel dat af en toe tot enorme frustratie kan leiden. Wanneer je met je pion bijna rond bent en de veilige haven in zicht is kun je zomaar door een van je tegenstanders van het bord worden geslagen. En dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Maar zoals het spel al aangeeft moet je je hier vooral niet aan ergeren en gewoon opnieuw proberen rond te gaan. Wie weet kun jij de pion van je tegenstander op jouw beurt weer slaan.

Bijzondere mens erger je niet variant

Op een van de bekendste spellen van Nederland hebben wij een speciale uitvoering. Bij onze "Mens Erger Je Niet" kun je gewoon op je plaats blijven zitten. Als je je eigen pion wilt verplaatsen dan draai je gewoon het speelbord. Dit is mogelijk door een draaimechanisme onder het speelbord. Om niet in de war te komen welke kleur van jou is, haal je bij het begin van het spel de grote kleuren cirkel van het speelbord af.

Bordspellen spelen met Withagen-attractieverhuur

Met een groep vrienden of familieleden een spelletje doen brengt mensen samen. Een gezelschapsspel zorgt voor een hoop sfeer. Huur bijvoorbeeld eens mega twister of masters om een gezellige middag of avond te beleven ongeacht het weer.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Hoogte in cm 7
Diameter in cm 95
Afmeting transport L x B x H 95 x 95 x 7
Transport Gewicht (Kg) 13,65 kg
Vervoer
Handleiding