Megafoon exclusief batterijen

Artikelnummer: ZK-2009.01
€ 19,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Ingredienten

batterijen 8 stuks voor in megafoon

x € 16,00

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 19,50
Omschrijving

Wanneer gebruik je een megafoon?

Een megafoon huren is een hulpmiddel om een grote groep mensen toe te spreken. Het is draagbaar en wordt meestal in de hand gehouden. Een megafoon is trechtervormig of beter nog hyperbolisch. Een megafoon wordt vaak gebruik bij manifestaties of demonstraties, bij sportevenementen en bij zeilscholen om ervoor te zorgen dat je verstaanbaar bent tot een paar honderd meter afstand.

Een megafoon huren

Voor wie goed verstaanbaar wil zijn tijdens een bijeenkomst of sportevenement is een megafoon ideaal. Deze megafoon met schouderband is dan ook ideaal. Je bent mobiel en toch goed te verstaan. Bovendien heeft de megafoon een sirene en misthoorn. Een megafoonhuren is dus meer dan alleen je stem versterken. De megafoon wordt geleverd zonder batterijen.

Opvallen met Withagen-attractieverhuur

Wil je de aandacht trekken dan is een megafoon huren natuurlijk een goede optie. Het is echter ook mogelijk om een luidspreker op een auto te zetten zodat je sneller je stem kunt laten horen over een grote oppervlakte. Hiervoor huur je de omroep geluids installatie. Deze kun je eenvoudig op het dak monteren. En wil je naast audio ook visueel opvallen dan is een skytube huren misschien een verstandige keuze. Dan komen de mensen al van veraf op de skytube af en zodra ze in de buurt komen kunnen ze jou horen spreken via de megafoon.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 38
Breedte in cm 23
Hoogte in cm 38
Spanning in volt 8 x 1,5 volt
Vermogen in watt batarijen alkaline max. 25W
Transport Gewicht (Kg) 2,14 kg
Vervoer
Handleiding