Mega water Rodelbaan

Artikelnummer: WS-2017.03
€ 325,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 325,00
Omschrijving

Rodelen in de zomerzon

Bij rodelen denken veel mensen aan de wintersport, maar je kan deze leuke activiteit ook als waterattractie huren! Stap op je opblaasband en glij van de helling omlaag. Als je goed in balans weet te blijven kun je meterslang doorglijden over de rodelbaan. Haal jij de 15 meter?

Strijd tegen elkaar

De mega water rodelbaan wordt nog leuker als je er een spannende strijd van maakt! Op de baan is duidelijk te zien welke afstand de deelnemers afleggen. Maak er een wedstrijd van om te zien wie de grootste afstand weet af te leggen. Kun jij op je bootje blijven zitten tot het einde?

De leukste waterattracties huur je bij Withagen-attractieverhuur!

Wanneer je een waterattractie wilt huren dan ben je bij Withagen-attractieverhuur aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten waterattracties die je zelf kunt afhalen, laten bezorgen of zelfs compleet kunt laten verzorgen. Iedere attractie is voorzien van een duidelijke handleiding waarmee je alle attracties zelf eenvoudig kunt opzetten.

Wil je meer waterpret? Bij ons vind je altijd een attractie of luchtkussen naar je zin. Wat dacht je van de dubbele tobbedansbaan of de dubbele buikschuifbaan? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van leuke attracties waarbij je het tegen elkaar kunt opnemen! Met de waterattracties van Withagen-attractieverhuur kan de waterpret niet op!

Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 2150
Breedte in cm 550
Hoogte in cm 600
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1 x 2000 watt + 1 x 1500 watt
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.