Terug naar overzicht
Artikel 35 van 35 Volgend product

mega vier op een rij

Artikelnummer: SL-2007.01
€ 25,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 25,00
Omschrijving

Vier op een rij in het groot

Iedereen kent het spel vier op een rij. Het is de grote broer van boter kaas en eieren waar je 3 figuurtjes op een rij moet krijgen. Bij vier op een rij gooi je om beurten een schijf in het speelbord om zo vier schijven van dezelfde kleur op een rij te krijgen. De speler die dit als eerste lukt is de winnaar. Bij mega vier op een rij is het speelveld zo groot dat je het vier op een rij spel het beste op de grond zet!

Blijf geconcentreerd!

Vier op een rij is het klassieke strategie- en intelligentiespel voor twee of meerdere spelers waarbij je je aandacht er goed bij moet houden. Het spel bestaat uit 21 groene en 21 gele schijven en een uit elkaar te halen pvc frame. De fiches worden per kleur aan de zijkanten bewaard. Het spel is eenvoudig demontabel en neemt ondanks zijn flinke afmeting slechts weinig plaats in beslag. Bij het opzetten hoef je amper na te denken maar elk van de 21 stenen moet op de juiste manier in het speelveld worden gebracht. Even niet opletten en je helpt je tegenstander aan de overwinning!

De leukste XL spellen

Bij Withagen-attractieverhuur huur je de leukste XL spellen. Zo is er naast het mega vier op een rij in ons assortiment ook een extra grote variant van de toren van Pisa en ook kun je mens erger je niet spelen op groot formaat speelbord.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 122
Breedte in cm 57
Hoogte in cm 117
Afmeting transport L x B x H 130 x 50 x 70 cm
Transport Gewicht (Kg) 16 kg
Vervoer
Handleiding