Terug naar overzicht
Artikel 7 van 7 Volgend product

Mega Step

Artikelnummer: ZK-2008.05
€ 55,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 75,00

Totaal exclusief BTW

€ 55,00
Omschrijving

Een mega step; te groot voor 1 persoon!

Iedereen heeft wel eens op een step gestaan. Steppen op een autoped was vroeger een populaire manier van vermaak en de kinderstep werd ook meermaals in een nieuw jasje gegoten. Denk bijvoorbeeld aan de space scooter. Maar nu is er de mega step! Deze step is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenenen kunnen hier met 4 personen tegelijk op steppen.

Samenwerken op de mega step

Om met de mega step vooruit te komen zonder te vallen moet je goed samenwerken. Dit maakt de mega step een echte aanrader om iets in groepsverband te doen. Je kan er zelfs leuke toertochten mee maken. Dit leuke vervoersmiddels is dan ook ideaal voor een: - Zeskamp - Familiedag - Vrijgezellenfeest - Teambuilding activiteit - enz enz ....

Een spectaculaire zeskamp organiseren

Een zeskamp is een fantastische manier om kinderen met verschillende spellen een leuke dag te bezorgen. Niet alleen maken ze veel plezier, ze leren ook samenwerken en zijn lekker actief. In ons zeskamp assortiment vind je dan ook tal van leuke zeskamp spellen om samen of tegen elkaar de strijd aan te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klompenrace waar je in teams van 2 tegen elkaar strijd? Of zaklopen, maar dan met 6 personen in 1 zak? Withagen-attractieverhuur heeft de leukste zeskamp spellen die je kunt laten bezorgen of zelf kunt afhalen in Bergen op Zoom.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 360
Breedte in cm 80
Hoogte in cm 125
Afmeting transport L x B x H 210 x 120 x 125 cm
Transport Gewicht (Kg) 90 kg
Vervoer
Handleiding