Mega roll

Artikelnummer: SK-2018.03
€ 75,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 75,00
Omschrijving

Bedwing de Mega Roll!

Deze Mega Roll is een grote rol die kan worden beklommen via klimblokken. Om bovenop de Mega Roll te komen is moeilijker dan je denkt! Eenmaal boven op de rol laat je jezelf naar beneden glijden. Met deze grote indrukwekkende rol wordt iedereen uitgedaagd om zo snel mogelijk zijn weg over de rol te vinden. Dit springkussen zal zeker de aandacht trekken!

De Mega Roll huren

Bij Withagen-attractieverhuur kun je de Mega Roll huren voor jouw evenement. Wij hebben er een makkelijk te vervoeren pakketje van gemaakt en voorzien je van duidelijke instructies over hoe je hem kunt opzetten. Je kunt de Mega Roll dus zelf afhalen in Bergen op Zoom. Uiteraard is het ook mogelijk dat we de Mega Roll bezorgen op jouw feest of evenement, of dat we hem zelfs helemaal opzetten of verzorgen.

De Mega Roll als stormbaan

De Mega Roll is een leuk spelkussen maar wordt natuurlijk nog veel leuker wanneer je hem combineert met bijvoorbeeld het Jungle Swing spelkussen of de Jungle Run Op die manier krijg je een lange strombaan met veel verschillende obstakels. Uiteraard kun je de Mega Roll ook met andere stormbanen combineren, neem hierover gerust contact met ons op.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 5 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500W
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.