Mega Glijbaan in actie

Mega Glijbaan

Artikelnummer: SK-2009.02
€ 185,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 185,00
Omschrijving

Een glijbaan van ruim 5 meter hoog!

Alle kinderen genieten in de speeltuin van de glijbaan. Als kleine kinderen kunnen klimmen en glijden dan zijn ze in hun element. Met deze mega-glijbaan maak je ze dus zeker weten gelukkig. De glijbaan is overal op te zetten dus u hoeft niet op zoek naar de dichtstbijzijnde speeltuin.

Niet alleen een glijbaan.

De mega glijbaan is niet zomaar een sprinkussen waar je vanaf kunt glijden. Het is ook een hele grote blikvanger die van verre al te zien zal zijn. Door zijn enorme hoogte valt deze opblaasbare glijbaan heel goed op. Kinderen zien hem al gelijk staan. Het is dus naast een erg leuk speeltoestel ook een echt publiekstrekkr.

Withagen-attractieverhuur laat je veilig spelen!

Veiligheid staat bij Withagen-attractieverhuur op de eerste plaats. Al onze kussens worden nagekeken en gekeurd. Alle attracties in ons assortiment zijn dan ook volledig veilig. Zo ook de Mega glijbaan. Aan de achterkant, boven aan de glijbaan, is een speciaal vangnet gemaakt zodat de kinderen niet van de glijbaan af kunnen vallen. Ook is er een lange uitglijstrook zodat je niet zomaar van de mega glijbaan af schiet. Echte waaghalzen kunnen van de Airborne slide glijden. Voor glijplezier in het water is er de Klim/glij pinguïn.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 15 jaar
Lengte in cm 880
Breedte in cm 420
Hoogte in cm 550
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 2000 watt
Afmeting transport L x B x H 120 x 100 x 100 cm
Transport Gewicht (Kg) 270 kg
Vervoer
Handleiding