Masters

Artikelnummer: SL-2007.07
€ 30,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 30,00
Omschrijving

Ben jij een mastermind?

Bij het masters spel moet je de code van je tegenstander proberen te kraken. Wie kraakt de code van de tegenstander in zo min mogelijk beurten? Iemand probeert een zo moeilijk mogelijke kleurencombinatie achter aan de speeltafel onder het plankje te zetten. De tegenstander moet dan in zo min mogelijk beurten de combinatie raden. Wie slim nadenkt kan de code kraken!

Hoe speel je het masters spel?

Willekeurige kleurencombinaties proberen gaat je niet aan de overwinning helpen bij masters. Door steeds de informatie van de voorgaande pogingen te gebruiken raad je steeds meer van de code. Als de juiste kleur wordt geraden, dan plaatst men een blank scorepionnetje aan de zijkant. Staat de juiste kleur ook nog op de juiste plaats, dan wordt een zwart scorepionnetje aan de zijkant geplaatst.

Spellen spelen met Withagen-attractieverhuur

Bij Withagen-attractieverhuur kun je de leukste spellen huren. Zowel oud-Hollandse spellen als grote XXL mega spellen. Zo is er de enorme mega vier op een rij of zweefbal te huur voor wie eens een keer een origineel spel wil spelen in groot formaat. Zo maak je je eigen spelmiddag, kinderfeestje of buurtfeest tot een groot succes!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 8 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 130
Breedte in cm 60
Hoogte in cm 18
Afmeting transport L x B x H 130 x 60 x 18 cm
Transport Gewicht (Kg) 14,3 kg
Vervoer
Handleiding