Terug naar overzicht
Artikel 5 van 5 Volgend product

Luxe mini marktkraam

Artikelnummer: MK-2008.03
€ 17,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 35,00

Totaal exclusief BTW

€ 17,50
Omschrijving

Kleine marktkraam, groots uiterlijk

Deze luxe kraam kun je huren om jouw spullen op een fraaie manier te presenteren. Deze kraam is volledig afgewerkt met rood-wit doek, waardoor het een luxe uitstraling heeft. Door het compacte formaat is de marktkraam ook perfect te gebruiken als stand op een indoor-evenement. Ook kun je er bijvoorbeeld de prijzen uitstallen die deelnemers aan een sportevenement kunnen winnen. Uiteraard kan de kraam ook buiten worden gebruikt bij droog weer. Het doek is niet waterdicht.

Barbecue of etentje?

Deze luxe kramen zijn ook ideaal om te huren als buffet kraam. Door de rok die in zijn geheel om de kraam heen zit is het ook heel netjes en sierlijk afgewerkt als er dingen onder de kraam bewaard moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan stroomkabels of voorraden. De marktkraam is geheel demontabel en gemakkelijk te vervoeren.

Kraam huren bij Withagen-attractieverhuur

De luxe mini marktkraam is uitermate geschikt voor wie niet al te veel wil uitstallen. Maar voor wie veel ruimte nodig heeft of voor wie een complete markt mogelijk moet maken hebben we ook grote marktkramen. Wanneer u een kraam huurt bij Withagen-attractieverhuur heeft u de optie om de kraam op te halen in Bergen op Zoom of deze te laten bezorgen. Zorg wel voor een grote bus als u de kraam wilt ophalen zodat u voldoende ruimte heeft.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 200
Breedte in cm 205
Hoogte in cm 235
Afmeting transport L x B x H 2 x staander 82 x 135 x 50 blad 205 x 78 x 4
Transport Gewicht (Kg) blad 22 kg doek 4 kg standers 13,5 kg balken 3 x 1,5 kg
Vervoer
Handleiding