Loopbroek 4 persoons in actie

Loopbroek 4 persoons

Artikelnummer: ZK-2008.06
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Een broek voor 4 personen

Ga op dezelfde manier gekleed als je vrienden of collega's en stap allemaal in dezelfde broek! Dit lost uw kledingcrisis onmiddelijk op en je loopt evengoed gekleed als de rest! Uiteraard moet je de broek wel eerlijk delen en dus ook samen bepalen welke kant je op gaat. Dankzij de verstelbare riemen hoeven jullie niet alle 4 even groot te zijn om van de loopbroek te kunnen genieten!

Waarom een loopbroek huren?

Wilt je eens iets anders dan zaklopen doen en liefst iets in teamverband doen dan zijn deze loopbroeken de ideale oplossing om bijvoorbeeld in een zeskamp te gebruiken. Bij het loopbroek spel moet je samenwerken om zo snel mogelijk vooruit te gaan. Leuk voor de deelnemers maar even leuk voor de omstanders! Welk team is legt het snelst het parcours af?

Zeskamp spellen huren? Withagen-attractieverhuur!

Dankzij onze jarenlange ervaring met zeskampen organiseren en het grote assortiment dat we hebben kunnenwij jou helpen om de leukste zeskamp te organiseren. Speel bijvoorbeeld eens ballen vangen met vangbroeken ga de race aan op raceklompen of ga een koe melken om je eigen overwinningsdrankje te maken. Met de spellen van Withagen-attractieverhuur is jouw zeskamp een groot succes!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Lengte in cm 390
Breedte in cm 80
Hoogte in cm 90
Afmeting transport L x B x H 60 x 40 x 34 cm
Transport Gewicht (Kg) 5,5 kg
Vervoer
Handleiding