Limo-Konijn in actie

Limo-Konijn

Artikelnummer: LT-2008.02
€ 50,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Totaal exclusief BTW

€ 50,00
Omschrijving

De leukste dorstlesser

Wat is er voor de kinderen mooier dan hun eigen limonade bar? Kinderen vinden het prachtig dat ze drinken uit dit konijn kunnen krijgen. Dus terwijl de volwassenen een biertje tappen uit de beer tender kunnen de kinderen ook hun eigen drinken pakken. Door de leuke manier van inschenken vergeten kinderen ook niet meer om tijdens het spelen voldoende te drinken. Drinken pakken wordt een spel op zich!

Speciaal voor kinderen

Voor kinderen is het superleuk om zelf doormiddel van een drukknop hun eigen ranja te kunnen tappen. Het limonade konijn is niet te hoog en dus goed te bereiken voor kinderen. De ranja komt door een slangetje uit de neus van het konijn als de drukknop wordt ingedrukt. Wil je tijdens jouw feest geen kinderen die constant om drinken komen vragen dan is dit de oplossing!!!Je zult zelfs niet hoeven te zeggen: "ga nu eens wat drinken", want wat is er stoerder dan dat je je eigen drinken mag pakken.

Voor de lekkere trek

Als je druk aan het spelen bent krijg je niet alleen dorst maar ook vaak lekkere trek. Wat is er op zo'n moment lekkerder dan smikkelen van lekkers dat je zelf maakt? Huur bijvoorbeeld een suikerspinmachine of popcornmachine en verwen niet alleen kinderen maar ook volwassenen met de lekkerste zoetigheden.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 12 jaar
Lengte in cm 50
Breedte in cm 70
Hoogte in cm 115
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 250 watt
Afmeting transport L x B x H 70 x 50 x 90 cm
Transport Gewicht (Kg) 16 kg
Vervoer
Handleiding