Limo-clown in actie

Limo-clown

Artikelnummer: LT-2006.02
€ 50,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 50,00
Omschrijving

Maak het leuker met deze clown!

Een clown op je feest is natuurlijk altijd leuk. Clowns weten kinderen altijd op de juiste manier te vermaken en zien er dankzij de schmink en gekke kleding altijd erg vrolijk uit. Daarom kun je bij ons een drinkfontein in de vorm van een clown huren! Deze opblaasbare drinkfontein ziet er niet alleen leuk uit maar hij maakt drinken inschenken voor kinderen een echt spel!

Hoe werkt de limo clown?

Deze limonade fontein kunnen kinderen eenvoudig zelf bedienen. Met een druk op de knop komt er lekkere limonade uit de neus van de clown. Binnenin zit een jerrycan die je zelf kunt vullen met je favoriete drinken. Door op de knop te drukken wordt de limonade omhoog gepompt en kun je je glas vullen.

Limonade voor de lekkere trek

Kinderen moeten tijdens het spelen natuurlijk voldoende drinken. Dat kunnen ze dankzij de limonade clown zelf pakken. Maar wat als je ze wilt verwennen met iets voor de lekkere trek? Met een suikerspinmachine of een popcornmachine kun je niet alleen de kinderen op jouw evenement verwennen maar ook alle andere gasten die lekkere trek hebben gekregen van de heerlijke geuren.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 2 jaar
Leeftijd tot 12 jaar
Lengte in cm 50
Breedte in cm 70
Hoogte in cm 115
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 250 watt
Afmeting transport L x B x H 70 x 50 x 90 cm
Transport Gewicht (Kg) 16 kg
Vervoer
Handleiding