levend tafelvoetbal spel in actie

levend tafelvoetbal spel

Artikelnummer: VB-2007.01
€ 275,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 275,00
Omschrijving

Tafelvoetbal in het echt!

Een tafelvoetbaltafel van hout kom je op veel plaatsen tegen. Veel kroegen of cafetaria's hebben wel een tafelvoetbalspel waar je een potje kunt tafelvoetballen. Wij hebben echter het grote broertje in ons assortiment. In de variant van Withagen-attractieverhuur wordt je zelf een van de voetballers in het levensgrote tafelvoetbalspel. Met een veld van 14 bij 7 meter is dit heel wat anders dan een spelletje tafelvoetbal spelen.

Het levend tafelvoetbal spel opzetten

Het opzetten van het levend tafelvoetbal gaat met de gebruikshandleiding zonder veel moeite. Er wordt door een blower een enorme voetbalboarding opgeblazen. Hierin gaan 6 stangen in, waar aan 2 teams van 6 personen aan komen te staan. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk doelpunten scoort net zoals bij een normaal potje voetbal. De moeilijkheid is echter dat je aan de stangen vast zit en dat je alleen maar links of rechts kunt. Het leuke van dit spel is, dat iedereen even veel kans maakt; wel of geen voetbalervaring.

Normaal voetbal

Levend tafelvoetbal is slechts een van de vele varianten op voetballen die je bij ons kunt huren. Maar ook als je van normaal voetballen houdt zijn er genoeg mogelijkheden in ons assortiment. Huur bijvoorbeeld een voetbalboarding of pannavelden om in kleine teams tegen elkaar te voetballen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 1460
Breedte in cm 720
Hoogte in cm 250
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H boarding 180 x 100 x 60 cm speelzijl 105 x 50 x 35 12 x buis L 360
Transport Gewicht (Kg) buizen 12 x 9,5 kg transport kist 14½ kg Boarding 135 kg speelzijl 65 kg
Vervoer
Handleiding