Levend sjoelen in actie

Levend sjoelen

Artikelnummer: WS-2012.01
€ 265,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 200,00

Totaal exclusief BTW

€ 265,00
Omschrijving

Sjoelen, maar dan anders!

In plaats van stenen schuiven, schuif je zelf – dat is levend sjoelen! Wie schuift er door het poortje met de meeste punten? Dat geeft dit oer-Hollandse spel zeker een andere dimensie! Doordat levend sjoelen voor vrijwel alle leeftijden geschikt is, is deze attractie super leuk voor op bijvoorbeeld een sportdag of een gezellige braderie in de zomer!

Hoe werkt levend sjoelen?

Om punten te scoren met levend sjoelen moet je door het poortje glijden. De baan moet dus goed glibberig zijn. Met het meegeleverde glijmiddel kun je de baan heel glad maken. Als je dan zelf ook nat bent, kun je met een flinke aanloop heel ver glijden op deze opblaasbare sjoelbak. Door de hoge wanden is er geen risico dat je van het kussen afglijdt.

In principe kan je leven sjoelen met zoveel mensen als je zelf wilt. Je kan er voor kiezen om één voor één te glijden, of juist met meerdere mensen tegelijkertijd. Uiteraard glibber je overal heen, dus wanneer je met meerdere mensen tegelijkertijd glijdt, is het natuurlijk wel even goed opletten!

Meer glijplezier bij Withagen-attractieverhuur

Levend sjoelen is natuurlijk geweldig, maar ook glijden zorgt altijd voor heel veel plezier. Of het nu van een hoge helling zoals op de Reuze glijbaan is of lekker in je zwemkleding over een buikschuifbaan, je vermaakt je gegarandeerd! Ben je op zoek naar een klassiekere variant van het levend sjoelen? Dan hebben wij ook de Reuze sjoelbak.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 75 jaar
Lengte in cm 1380
Breedte in cm 630
Hoogte in cm 440
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 1500 watt
Afmeting transport L x B x H zie gebruikshandleiding
Transport Gewicht (Kg) 245 kg
Vervoer
Handleiding