Lachende Clown

Artikelnummer: OS-2007.15
€ 17,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 25,00

Totaal exclusief BTW

€ 17,50
Omschrijving

Voer de lachende clown!

Dit is wel een heel leuk oud-Hollands spelletje. De bedoeling van het lachende clown spel is om de clown genoeg eten te geven en zo zoveel mogelijk punten te scoren. Dit spel kun je op een tafel zetten in een klaslokaal, op je buurtfeest of zelfd tijdens een kinderfeestje spelen.

Hoe speel je het lachende clown spel?

Probeer de clown in dit lachende clown spel zoveel mogelijk eten te geven door de groene zakjes in zijn mond te gooien. Gooi je echter tegen zijn tong dan lichten zijn ogen op en tellen de punten dubbel. Hoeveel punten weet jij te scoren?

Oud-Hollandse spellen huren

Oud-Hollandse spelletjes zijn niet alleen heel leuk, ze zijn ook gemakkelijk te huren. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je kiezen om ze te laten bezorgen, maar het is ook mogelijk de spellen zelf af te halen in Bergen op Zoom. De spellen zijn allen gemakkelijk te demonteren en het is dus ook mogelijk om grote spellen zoals paardenrace of ronde kegelbaanzelf te vervoeren met een personenwagen. Voor oud-Hollandse spelletjes op elk evenement ga je natuurlijk naar Withagen-attractieverhuur.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 37
Breedte in cm 54
Hoogte in cm 70
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 75 watt
Afmeting transport L x B x H 37 x 54 x 70 cm
Transport Gewicht (Kg) 8,6 kg
Vervoer
Handleiding