Kruiwagen race per 2 stuks in actie

Kruiwagen race per 2 stuks

Artikelnummer: ZK-2007.10
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 20,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Kruiwagen race lopen

Nee, je gaat niet racen met echte kruiwagens. Je speelt in dit spel zelf de kruiwagen! Dit spel is echt voor de krachtpatsers onder ons. Je pakt met je beide handen de handvatten van het kruiwagenwiel vast en je teamgenoot pakt je benen vast. Rijden maar! Wie is het snelst aan de overkant? Je kan natuurlijk ook een slalom doen.

Wat maakt de kruiwagenrace zo leuk?

De wielen worden per 2 verhuurd zodat je een wedstrijdje kunt doen. Niet alleen is het leuk om tegen iemand te racen het is ook een goede workout. Bovendien is het spelen met de kruiwagen race een kwestie van vertrouwen. Durf jij het wiel vast te houden en je te laten voortduwen door je teamgenoot? We adviseren overigens om de kruiwagen race altijd te spelen op een zachte ondergrond zoals gras zodat je niet hard valt als het misgaat.

Kruiwagen race tijdens een zeskamp

De kruiwagen race is een spel dat zich ideaal leent voor een zeskamp. Zeskamp spellen zijn meestal spellen die je met een team tegen andere teams kunt spelen en die makkelijk vervoerd kunnen worden. Niet alleen de kruiwagen race is dus geschikt voor een zeskamp. Ook doorgeefbal of de duo klompenrace zijn erg leuke zeskamp spelletjes. Voor het volledige assortiment moet u kijken in de categorie zeskamp.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 12 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Hoogte in cm 30
Diameter in cm 40
Afmeting transport L x B x H 40 x 40 x 30 cm
Transport Gewicht (Kg) 5,15 kg
Vervoer
Handleiding