Terug naar overzicht
Vorig product Artikel 1 van 34

Kruiptunnel per 2 stuks

Artikelnummer: ZK-2017.02
€ 45,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 45,00
Omschrijving

Wie is het snelst door de kruiptunnel?

Bij dit spannende spel ga je de strijd aan met je tegenstander of je strijdt met jouw team tegen de tegenpartij. De kruiptunnel huren betekent dat je een set van 2 kruiptunnels krijgt. De bedoeling is natuurlijk dat je tegelijk naar de kruipslang rent en vervolgens zo snel mogelijk er doorheen gaat om door te rennen naar de finish. Een erg leuke hindernis voor een obstakelbaan.

Samenwerken met de kruipslang

Het is mogelijk om met 2 teams tegen elkaar te strijden. Zo kunnen teamleden helpen om de kruiptunnel open te houden terwijl een volgend teamlid er doorheen kruipt. Je kunt zelfs afspreken dat er alleen geholpen mag worden door mensen die al door de kruipslang heengekropen zijn. De kruiptunnels hebben verschillende kleuren zodat iedereen kan zien welke van de kruiptunnels hij doorheen moet kruipen.

Kruipslang als zeskamp onderdeel

Een zeskamp blijft een leuke activiteit waarin verschillende spellen worden gespeeld tegen andere teams. Als je niet goed bent in het ene spel kun je in een ander spel weer heel goed zijn. Wie bijvoorbeeld niet goed is bij het vangbroek spelkan dit wellicht goedmaken met de doorgeefbal. Met de zeskamp spellen van Withagen-attractieverhuur organiseer je zelf de leukste zeskamp!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Lengte in cm 500
Vervoer
Handleiding
Geen handleiding gevonden voor dit product.
?>