Kruipnet

Artikelnummer: ZK-2007.04
€ 20,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 50,00

Totaal exclusief BTW

€ 20,00
Omschrijving

Kruipnet huren

Een kruipnet vormt een uitdaging bij elke sportdag of zeskamp. Het valt niet mee om niet verstrikt te raken in het net terwijl je zo snel mogelijk probeert onder het net door te komen. Voor publiek is het echter altijd leuk om iemand te zien worstelen onder een net door! Zeker als het dan nog gaat om wie er het snelst onderdoor is en de paniek toeslaat. Voor de kleinere kinderen kan worden gekozen om maar onder 5 meter kruipnet door te kruipen en volwassenen de volle 15 meter te laten kruipen.

Bootcamp of mudrun?

Een kruipnet is niet alleen een leuk spel. Het kan ook prima worden gebruikt als onderdeel van een obstakelrun. Hardlopen is steeds populairder en een leuke hardloopwedstrijd zit snel aan het maximaal aantal inschrijvingen. Een kruipnet kan dan een leuke toevoeging zijn om een extra uitdaging te bieden!

In het oude rome

Ook vroeger werd het net al gebruikt om mensen gevangen te houden. Tijdens gladiatorengevechten was een van de wapens die gekozen konden worden ook vaak het net. Withagen-attractieverhuur wil gewonden echter voorkomen dus hebben wij iets anders bedacht. Op het gladiatoren kussen kun je strijden zonder elkaar te verwonden. En voor wie als groep elkaars kracht wil testen is er het ouderwets touwtrekken.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 80 jaar
Lengte in cm 1500
Breedte in cm 500
Hoogte in cm 10
Afmeting transport L x B x H 60 x 60 x 100 cm
Transport Gewicht (Kg) 25,7 kg
Vervoer
Handleiding