Koppensnellers

Artikelnummer: OS-2007.14
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Koppensnellers spel

Wees niet bang, koppensneller huren betekent niet dat er moordenaars op jouw evenement komen. Koppesnellers is een leuk werpspel waarbij je ballen moet gooien naar de clowns. Wie gooit de meeste koppen om? De koppen zitten vast door middel van een scharnier en gooi je een clown raak bij koppensnellers dan valt deze om.

Je eigen puntentelling!

Bij het koppensnellers spel kun je naturlijk het spel moeilijker maken door verder weg te gaan staan. Maar je kunt ook zelf de waarde van elke kop bepalen. Met krijt kun je onder de clowns een puntenaantal schrijven. Zo kun je bijvoorbeeld de buitenste clown meer waard maken dan de middelste. Je kunt ook voor elke kop het zelfde aantal punten tellen. Je hebt 5 ballen dus 5 kansen.

Gooi alles omver in leuke werpspellen

Bij Withagen-attractieverhuur zijn er naast koppensnellers nog tal van andere leuke oud-Hollandse spellen. Vier je feestje met leuke spelletjes zoals bijvoorbeeld blikgooien of speel op school met de hele klas paardrennen. Het is mogelijk om een volledig spellenpakket te huren. Zo kun je afwisselen en kunnen veel meer mensen tegelijk aan het spelen zijn.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 81
Breedte in cm 16
Hoogte in cm 32
Afmeting transport L x B x H 81 x 22 x 18 cm
Transport Gewicht (Kg) 3,1 kg
Vervoer
Handleiding