Terug naar overzicht
Artikel 9 van 9 Volgend product

Kop van Jut

Artikelnummer: KR-2011.01
€ 95,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 100,00

Totaal exclusief BTW

€ 95,00
Omschrijving

Laat je horen

Altijd al je kracht willen meten? Dit is je kans met de Kop van Jut. Wat is er nu leuker dan met een hele grote hamer te slaan tijdens een krachtspel? Meet je kracht door op het blok te slaan met een hamer en laat de bel rinkelen. Het gewichtje gaat langs het meetlint omhoog zodat je ook kunt zien hoe sterk je bent als de bel niet luidt.

Zelf afhalen

De kop van jut is een echte publiekstrekker op elk evenement, vrijmarkt of buurtfeest. Omdat dit krachtspel bijna 5 meter hoog is kan het publiek de kop van jut al van verre zien staan. Bovendien worden uw gasten enthousiast als ze iemand kunnen aanmoedigen om de bel te doen luiden. Als u de kop van jut wilt huren dan kunt u deze ook zelf afhalen. Hou er wel rekening mee dat de voet erg zwaar is en dat u dus met een bestelbusje moet komen.

Krachtpatsers gezocht

De kop van jut is ideaal voor evenementen waar sportief en actief bezig zijn centraal staat. Maar voor echte krachtpatsers zijn er natuurlijk meer uitdagingen nodig. Zo kunt u ook leuke krachtspellen huren voor een zeskamp en teams laten touwtrekken of ga een man tegen man strijd aan met het armworstelen.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 10 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 65
Breedte in cm 65
Hoogte in cm 475
Transport Gewicht (Kg) 135 kilogram
Vervoer
Handleiding