Kop van Jut

Kop van Jut

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: KR-2011.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Laat je horen

Altijd al je kracht willen meten? Dit is je kans met de Kop van Jut. Wat is er nu leuker dan met een hele grote hamer te slaan tijdens een krachtspel? Meet je kracht door op het blok te slaan met een hamer en laat de bel rinkelen. Het gewichtje gaat langs het meetlint omhoog zodat je ook kunt zien hoe sterk je bent als de bel niet luidt.

Zelf afhalen

De kop van jut is een echte publiekstrekker op elk evenement, vrijmarkt of buurtfeest. Omdat dit krachtspel bijna 5 meter hoog is kan het publiek de kop van jut al van verre zien staan. Bovendien worden uw gasten enthousiast als ze iemand kunnen aanmoedigen om de bel te doen luiden. Als u de kop van jut wilt huren dan kunt u deze ook zelf afhalen. Hou er wel rekening mee dat de voet erg zwaar is en dat u dus met een bestelbusje moet komen.

Krachtpatsers gezocht

De kop van jut is ideaal voor evenementen waar sportief en actief bezig zijn centraal staat. Maar voor echte krachtpatsers zijn er natuurlijk meer uitdagingen nodig. Zo kunt u ook leuke krachtspellen huren voor een zeskamp en teams laten touwtrekken of ga een man tegen man strijd aan met het armworstelen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

65

Breedte in cm

65

Hoogte in cm

475

Transport Gewicht

135 kilogram

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding