Koffiezet apparaat 2 kannen

Artikelnummer: LT-2011.02
€ 15,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 25,00

Totaal exclusief BTW

€ 15,00
Omschrijving

Koffietijd!

Veel mensen drinken ergens op de dag wel een kop koffie. Of het nu een kop koffie is om mee op te staan, een kop koffie met een koekje 's avonds of gewoon een bakkie tussendoor. Koffie helpt veel mensen de dag door. Bovendien wordt koffie, net als thee, geassocieerd met gezelligheid en visite. Er gaat dan ook niets boven vers gezette koffie voor je gasten op je feestje of event. Met dit koffiezetapparaat is het een gemakkelijke klus om je gasten van koffie te voorzien en zo bij te dragen aan de gezelligheid op een evenement.

Koffiezetapparaat met 2 kannen!

Een koffiezetapparaat huren heeft als voordeel dat de capaciteit van deze koffiemachine veel hoger ligt dan het koffiezetapparaat dat mensen thuis gebruiken. Dit koffieapparaat heeft de volgende eigenschappen:

Uurcapaciteit koffie: ±18 liter per uur ±144 kopje

Zetcapaciteit koffie: 1,8 Liter

Zettijd koffie : ±5-6 minuten

Snoer lengte: 1,4 meter

U zet dus in korte tijd veel koffie. En versgezette koffie is altijd het lekkerst!

Alles voor de lekkere trek!

Verwacht u veel mensen tegelijkertijd? Bijvoorbeeld voor een voorstelling, vergadering of lezing? Dan wilt u misschien zorgen dat iedereen bij ontvangst een kopje koffie of thee kan inschenken. Door vooraf thermoskannen te vullen met koffie en thee kan iedereen van tevoren of na afloop een kop koffie of thee drinken. Voor kinderen is er natuurlijk limonade uit het limokonijn dat je ook kunt huren en afhalen in Bergen op Zoom bij Withagen-attractieverhuur.
Specificaties

Extra informatie

Lengte in cm 37
Breedte in cm 19
Hoogte in cm 44
Spanning in volt 230 volt
Vermogen in watt 2250 watt
Vervoer
Handleiding