Koe melken in actie

Koe melken

Artikelnummer: ZK-2007.05
€ 65,00

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 150,00

Totaal exclusief BTW

€ 65,00
Omschrijving

Net een echte koe!

Deze 3-D koe lijkt werkelijk op een echte koe die je in de wilanden ziet grazen. Van een afstand is deze melkkoe niet van echt te onderscheiden. Maar vergis je niet! Ook al is dit geen echte koe, toch is het mogelijk deze koe te melken! Per persoon kunt u ongeveer 27½ liter per uur melken als je je best doet!

Wie kan het snelste de koe melken?

Deze melkkoe is zeer geschikt om een wedstrijdje te doen wie de meeste melk in de kortste tijd kan melken. Nog leuker is het om twee melkkoeien te huren en deelnemers in een rechtstreeks duel de strijd te laten aangaan. Door aan de spenen te trekken kun je de koe melken. Wat er uit de melkkoe komt kun je zelf kiezen maar de koe vullen met water is het makkelijkst.

Ook leuk om naar te kijken

De koe wordt standaard met een melkkrukje geleverd zodat je haar kunt melken. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze koe als decoratie op een feest te zetten of ter promotie in een winkel. Het is zelfs mogelijk om een aparte deken met jouw eigen reclame op de koe te laten plaatsen. Als je de melkkoe als promotieartikel of blikvanger wilt gebruiken is het zelfs mogelijk om je eigen melkkoe aan te schaffen. Informeer naar de mogelijkheden.
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 4 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 200
Breedte in cm 70
Hoogte in cm 140
Afmeting transport L x B x H 200 x 70 x 140 cm
Transport Gewicht (Kg) 27,5 kg
Vervoer
Handleiding