Knots Bal

Artikelnummer: OS-2007.16
€ 12,50

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten*

Borg: € 10,00

Totaal exclusief BTW

€ 12,50
Omschrijving

Knotsgek Oud-Hollands spel

Knotsbal is eenvoudig spel voor jong en oud. Het lijkt op golf of cricket maar dan een knotsgekke variant. Knotsbal een spel waar wel discipline voor nodig is. Je moet bij knotsbal voorzichtig te werk gaan anders kon er nog wel eens een bal ergens tegenaan gaan wat niet de bedoeling is. Je wil tenslotte geen vaas breken op jouw feest of bezoekers raken op jouw evenement.

Hoe speel je knotbal?

Je slaat met een knots tegen een tennisbal en probeert zo door het poortje met de meeste punten te slaan. Men heeft drie pogingen. Wie de meeste punten heeft is de winnaar. Omdat je slaat met een ronde knots is het lastig om op het juiste poortje te mikken. Weet jij het maximale puntenaantal te scoren met knotsbal?

Herbeleef de oud-Hollandse spellen

Veel kinderen weten niet meer hoe de oud-Hollandse spellen gespeeld werden. Daarom kun je bij Withagen-attractieverhuur deze oud-Hollandse spellen huren. Zo kunnen alle generaties met deze leuke spellen een gezellig tijd beleven. Ze zullen nog lang napraten over de leuke spellen zoals vangbak en het kazenspel. Je kunt al deze spellen zelf afhalen of laten bezorgen door Withagen-attractieverhuur!
Specificaties

Extra informatie

Leeftijd vanaf 6 jaar
Leeftijd tot 100 jaar
Lengte in cm 136
Breedte in cm 44
Hoogte in cm 30
Afmeting transport L x B x H 136 x 44 x 11 cm
Transport Gewicht (Kg) 4,45 kg
Vervoer
Handleiding